Известие

Collapse
No announcement yet.

GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GT

Здравейте! Нов съм във форума и може би след известно време ще пиша редовно
    Мисля да купувам една Alfa GT 1.9 JTD и се чудя какво е вашето мнение за този автомобил. Тук няма много писано за него...
    Частите по-скъпи ли са от тези на 147 и 156? Питам защото сега имам тройка купе и частите са по-скъпи от тези на седана.
    Двигателят е с малко повече коне от този на 147 и 156, за който чета доста добри отзиви и не знам дали този е здрав... (не ми се обикаля по сервизи )

Нов или на втора ръка? /крак/
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Втора ръка, предлагат ми бартер за моята, но тук явно никой няма впечатления от този автомобил...

Comment

Значи колега колко коня е този мотор защото и на 147 и 156 и на ГТ слагат едни и същи мотори,оя годиа е това ГТ?
        За части ако си от София можеш да се поинтересуваш в магазините на ТиН кар,а обслужването на този мотор е като на 147 и 156.
        Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
        The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

аз нещо не схванах къде толкова много коне я кажи колко са точно ..
          иначе аз като съм гледал некви списания и подобни откривам малко различия на 156 и GT основните са вида там има някакъв тунинг и двигателят е пипнат ама други разлики лично аз не съм регистрирал

Comment

Мотора на GT-то е 1.9 16V JTD - 150 к.с. и се среща сравнително рядко на 156 и 157 просто е от към 2005г, а такива Алфи не са много.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
              Мотора на GT-то е 1.9 16V JTD - 150 к.с. и се среща сравнително рядко на 156 и 157 просто е от към 2005г, а такива Алфи не са много.
              Напротив доста разпространен мотор е - този мотор е много добър и надежден - монтират го в 147 , 156 и ГТ - има и 16 кл вариант 140 коня ( 10 коня са предимно софтуерни до 150) Тези мотори се монтират и в момента (мисля има минимални разлика от ГТ 2004 и ГТ от 2005 нататък- ама 99.9 % от частите им са взамозаменяеми
              Частите не са по скъпи защото окачване, спирачки, скорости , двигател и т.н.т са като на 147 и 156 фейслифт. Разликата е в ламарините (ама нали не я вземаш да се удряш с нея )
              Аз също си мечтая да взема (жиеот и здраве) едно ГТ точно с този мотор. Чипнат ще го правя към 200 коня + БМЦ
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
              X